DeutschAktiv

Archive: Kurse

Német nyelvi alapok A1.2

https://vimeo.com/711592684/8d922c7248 Ezzel a tesztverzióval lehetőséged nyílik egy olyan német nyelvtani kurzusba bepillantani, ahol a hangsúly az egyszerű magyarázatokon és a téma alapos begyakorlásán van. Mindezt teheted anélkül, hogy gondolkodnod, keresgélned kellene. Haladj egyszerűen lépésről – lépésre Jó szórakozást és sok sikert!

Szintfelmérő teszt – A2

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e az A2 szintnek. Az első huszonöt kérdés az A2-1. a második huszonöt pedig az A2-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!

Szintfelmérő teszt – B1

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e az B1 szintnek. Az első huszonöt kérdés az B1-1. a második huszonöt pedig az B1-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!

Szintfelmérő teszt – A1

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e az A1 szintnek. Az első rész  az A1-1. a második rész pedig az A1-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!