Tanuljunk németül online

Egy jobb jövő érdekében

Archive: Kurse

Videótanfolyam A1

Herzlich Willkommen! Egy remek döntés után máris kezdheted a tanulást! A leckéket négy egyszerű lépésben tudod feldolgozni: Lépés: Töltsd le a dokumentumokat ( Lépésről-lépésre e-book A1, Gyakorló feladatok A1, Megoldások A1) Lépés: Nézd meg a videóleckét, ha szükséges többször. Lépés: Végezd el a leckéhez tartozó feladatokat. Lépés: Ellenőrizd a megoldásaidat. Indíthatod az első leckét!

Videótanfolyam A1 – Egészségügyi szaknyelv

Szeretettel üdvözöllek! Ezzel a tanfolyammal tökéletesen meg tudod alapozni a tudásodat, és egy remek startot tudsz venni az egészségügyi szaknyelv elsajátításához. A tanfolyam egyszerű, jól követhető tematikája garantálja számodra is a sikert! Mindössze ezt a négy lépést kell követned: lépés: Töltsd le a szükséges dokumentumot lépés: Nézd meg a videót lépés: Oldd meg a feladatokat, …

Videótanfolyam A1 – Egészségügyi szaknyelv Weiterlesen »

online tanfolyamok

Ingyenes próbalecke

Ezzel a tesztverzióval lehetőséged nyílik egy olyan német nyelvtani kurzusba bepillantani, ahol a hangsúly az egyszerű magyarázatokon és a téma alapos begyakorlásán van. Mindezt teheted anélkül, hogy gondolkodnod, keresgélned kellene. Haladj egyszerűen lépésről – lépésre Jó szórakozást és sok sikert!

Szintfelmérő teszt – A2

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e az A2 szintnek. Az első huszonöt kérdés az A2-1. a második huszonöt pedig az A2-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!

Szintfelmérő teszt – B1

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e a B1 szintnek. Az első huszonöt kérdés a B1-1. a második huszonöt pedig a B1-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!

Prémium kurzus A1.2

https://vimeo.com/711596454/b4d9c6ea31 Köszöntelek! A tanuláshoz jó szorakozást, sok örömet és sikert kívánok!  Molnár Mária

Szintfelmérő teszt – A1

Ezekkel a tesztekkel ellenőrizheted, hogy a jelenlegi tudásod megfelel-e az A1 szintnek. Az első rész  az A1-1. a második rész pedig az A1-2 nívó anyagát foglalja magában. A teszt végén természetesen  kapsz az eredményedről egy kiértékelést. Sok sikert!

Prémium kurzus A1.1

Köszöntelek! A “lépésről-lépésre” program első lépését már megtetted. Gratulálok hozzá! A tanuláshoz jó szorakozást, sok örömet és sikert kívánok!  Mária Molnár

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat