Egészségügyi szaknyelv A2 szint - 1. modul

Speciális kurzus az ápolásban, egészségügyben dolgozók számára.

A tanfolyam időtartama: 2022 október 5 – december 14, 10 hét
Oktatás: minden héten szerdán 18:30 – 20:00 óráig
Ár: 300,00 €
Előjelentkezés esetén szeptember 15-ig: 270,00 €270, 00 Euro
Tanfolyamvezető: Kapferer Anita

Anita már több, mint 10 éve oktatja különböző egészségügyi iskolákban és továbbképző intézetekben az egészségügyi szaknyelvet. Biztos lehetsz benne, hogy tudja, mire van szükséged, és hogy ezt hogyan sajátíthatod el. Lendülete egyszerűen magával ragad.

A2 szint: 3 modul, egyenként 10-12 hét

A heti egyszeri 2×45 perc tanóra azok számára ideális, akik munka mellett tanulnak, vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak intenzív tanfolyamot látogatni. A tanórán kívül az otthoni feladatok elvégzése is szerves része a tanulásnak. A teljes A2 szint befejezéséhez ebben a rendszerben kb. 30 hétre van szükség. Ez 3, egyenként 10-12 hétből álló modult jelent. Ez az első modul 10 hetes. Ennek  befejeztével,  egy rövid karácsonyi szünet  után, januártól  tervezett a folytatás az A2 szint második moduljával.

Az online oktatás rengeteg előnyt rejt magában, amit az ember a tanulás közben ismer fel. Néhány pontban összefoglaltuk a legfontosabb információkat:

  • A tanítási órákat rögztjük, így ezek hiányzás esetén mindig visszanézhetők.
  • Az órán történik az új anyag feldolgozása, a szókincs megismerése, szituációk gyakorlása, illetve a nyelvtani témák magyarázata.
  • Az ismeretek rögzítése és begyakorlása otthon, egy saját online felület, és az online illetve PDF formátumban is rendelkezésre álló tananyag segítségével történik.
  • A tanárokkal és osztálytársakkal történő eszmecsere minden esetben lehetséges.

A tanfolyam anyaga elsősorban a munkahelyen történő kommunkációt, szituációkat és a szaknyelvet dolgozza fel. Ezért az  A1 szint anyagának alapos ismerete, valamint jártasság az A2 szintű nyelvtani témákban és az  általános szókincsben elengedhetetlen. Amennyiben bizonytalan vagy, a Lépésről-lépésre A1-egészségügyben dolgozóknak e-book is a segítségedre lehet. A könyv alkalmas önálló feldolgozásra, így a kezdésig még jó esélyed van az ismereteid stabilizálására.

Az órák Zoom-meeting keretében zajlanak. A résztvételhez megbízható internetre, és egy számítógépre, laptopra vagy táblagépre, valamint kamerára és mikrofonra van szükséged. Az órákon természetesen a telefonoddal is részt vehetsz, ez azonban a kis képernyő miatt nem a legoptimálisabb.

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével biztosíthatod a helyed a csoportban. Amennyiben a fizetésnél az átutalást választod, lehetőséged van a részletfizetésre is.

Kérdés esetén ne töprengj sokat, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Szeretettel várunk!

Egészségügyi szaknyelv

Share

Jelentkezési lap

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat