Egészségügyi szaknyelv A2 szint - 2. modul

Speciális kurzus az ápolásban, egészségügyben dolgozók számára.

A tanfolyam időtartama: 2023 január 18 – március 22, 10 hét
Oktatás: minden héten szerdán 18:30 – 20:00 óráig
Ár: 300,00 €
Előjelentkezés esetén december 31-ig: 270,00 €270, 00 Euro
Tanfolyamvezető: Gonda Edit

Edit pályafutása egyedülálló. Mint egészségügyi szaktanár 20 éves tapasztalattal rendelkezik, valamint mint nővér, ápoló is 20 évet töltött a pályán, ebből 10 évet Németországban. Ő igazán tudja, mire van egy egészségügyi dolgozónak szüksége. Imád tanítani, és a szakmai felkészültség mellett nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra!

A2 szint: 3 modul, egyenként 10-12 hét

A heti egyszeri 2×45 perc tanóra azok számára ideális, akik munka mellett tanulnak, vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak intenzív tanfolyamot látogatni. A tanórán kívül az otthoni feladatok elvégzése is szerves része a tanulásnak. A teljes A2 szint befejezéséhez ebben a rendszerben kb. 30 hétre van szükség. Ez 3, egyenként 10-12 hétből álló modult jelent. Ez második modul 10 hetes. Ennek  befejeztével,  következik a folytatás az A2 szint harmadik moduljával.

Az online oktatás rengeteg előnyt rejt magában, amit az ember a tanulás közben ismer fel. Néhány pontban összefoglaltuk a legfontosabb információkat:

  • A tanítási órákat rögztjük, így ezek hiányzás esetén mindig visszanézhetők.
  • Az órán történik az új anyag feldolgozása, a szókincs megismerése, szituációk gyakorlása, illetve a nyelvtani témák magyarázata.
  • Az ismeretek rögzítése és begyakorlása otthon, egy saját online felület, és az online illetve PDF formátumban is rendelkezésre álló tananyag segítségével történik.
  • A tanárokkal és osztálytársakkal történő eszmecsere minden esetben lehetséges.

A tanfolyam anyaga elsősorban a munkahelyen történő kommunkációt, szituációkat és a szaknyelvet dolgozza fel. Ezért az  A1 szint anyagának alapos ismerete, valamint jártasság az A2 szintű nyelvtani témákban és az  általános szókincsben elengedhetetlen. Amennyiben bizonytalan vagy, a Lépésről-lépésre A1-egészségügyben dolgozóknak e-book is a segítségedre lehet. A könyv alkalmas önálló feldolgozásra, így a kezdésig még jó esélyed van az ismereteid stabilizálására.

Az órák Zoom-meeting keretében zajlanak. A résztvételhez megbízható internetre, és egy számítógépre, laptopra vagy táblagépre, valamint kamerára és mikrofonra van szükséged. Az órákon természetesen a telefonoddal is részt vehetsz, ez azonban a kis képernyő miatt nem a legoptimálisabb.

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével biztosíthatod a helyed a csoportban. Amennyiben először érdeklődni szeretnél, az üzenet rovatban lehetőséged van információt megosztani vagy  a kérdésedet megfogalmazni. A jelentkezésed elküldése után felvesszük veled a kapcsolatot.

Szeretettel várunk!

Egészségügyi szaknyelv

Share

Jelentkezési lap

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat