Ismerkedjünk meg!

Kik állnak a háttérben?

Tanulj németül kényelmesen otthonról

A német nyelvről másképp!

Miért másképpen? A magyarázat nagyon egyszerű. A saját bőrömön tapasztaltam, hogy a nyelvtankönyvek helyenként milyen komplex módon tárgyalnak egy-egy témát, ami sokszor lehetetlenné teszi a megértést. 2001-ben költöztem Németországba, orosz tanári végzettséggel, angol felsőfokú nyelvvizsgával, csekély német tudással.

Nyelvtanfolyamok, magántanárok illetve sok-sok éven át tartó folyamatos önfejlesztés segítségével sikerült letenni a legmagasabb szintű német nyelvvizsgát.

Ez idő alatt rengeteg könyvet, interneten fellelhető anyagot néztem át, rendszereztem, próbáltam a saját logikám szerint feldolgozni, megérteni. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy hogyan tudnék ebből a rengeteg információból olyan nyelvtani anyagot összeállítani, ami könnyen követhető, érthető és jól alkalmazható. Így született meg a „Lépésről-lépésre” sorozat, aminek már a neve is sugallja: mindig mindent a megfelelő szinten megismerni, és lépésről-lépésre haladni a cél felé.

Szeretném Neked bebizonyítani, hogy:

  1. Nem kell tartanod a német nyelvtantól.
  2. Te is meg tudod érteni és tanulni, ha a megfelelő eszközhöz nyúlsz.

Ma már egy remek csapattal dolgozom , akik hasonlóan gondolkodnak, és együtt megyünk tovább következetesen ezen az úton, hogy Te is megtanulhass németül!

Maria Molnar DeutschAktiv Academy

Maria Molnar
DeutschAktiv Academy

A DeutschAktiv csapata

Kapferer Anita

Könyvszerző, projektvezető tanár

Anita ízig-vérig némettanár. Lelkesedése, a mindig a legjobbra törekvése hamar megfertőzi a tanulókat. Óriási tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szaknyelv oktatása területén. Több, mint 6000 tanítási órával a háta mögött pontosan tudja, hogy mire van ezen a pályán dolgozóknak szüksége. Számos nemzetközi és magyar tanulócsoportnak vezette már a nyelvi felkészülését. Teszi ezt mind a mai napig egészségügyi iskolákkal, továbbképző központokkal együttműködve. A  DeutschAktiv egészségügyi nyelvre specializálódott kurzusainak is természetesen ö a vezető tanára, illetve az egészségügyi dolgozók számára készült e-book sorozat társszerzője.

 

Stefan Löffelhardt

IT szakértő

Stefan gondoskodik a megfelelő technikai háttérről, az online anyagok zavartalan elérhetőségéről. Nincs könnyű dolga, hiszen a fejlődés rettenetesen gyors, és mi a DeutschAktiv online felületén szeretnénk mindig a leginnovatívabb és legkényelmesebb megoldást nyújtani a tanulóinknak, olvasóinknak.

Bármilyen technikai kérdés esetén nyugodtan fordulhatsz hozzá, egyetlen dologra kell tekintettel lenned: ő nem beszél magyarul.:)

 

Vélemények

Tanulóink így látnak minket

0
5/5
769 Ratings
Google Reviews
online-programming-course-review-01.jpg
Bárcsak hamarabb csatlakoztam volna! Egy csomó időt elvesztegettem a próbálkozásokkal. Nagyon élvezem az órákat is, de számomra az igazi csemege az otthoni feladatok! Egyszerűen imádom a sokszínűségét!
5/5
TELEKI EMMA
Helmut-Tietz
Nekem nagyon jól jött, hogy minden napra van feladat, mert hát kicsit lusta vagyok. Tanulgattam eddig is, de most úgy igazán beindult a szekér. Mária mindig eltalálja, hogyan motiváljon, nagy köszönet érte!
5/5
RÁTHONYI ELEMÉR
Oliver-Schmuck
Köszönöm szépen, végre értem, amit hallok, olvasok, óriási segítség! Nagyon jók a taktikák a tanuláshoz!, Mire végigérek a feladatokaon, tényleg megtanulok mindent.
5/5
HORVÁTH JÁNOS
Babi K.
Köszönöm szépen! Föl nem fogom, hogy én eddig miért nem hallgattam Önt. Már rég beszélnék németül, ha előbb Önre találok.
KAJTÁR BABI
5/5

Ingyenes egyéni konzultáció

Ha bizonytalan vagy a tananyag kiválasztásában, elakadtál a tanulásban, vagy segítségre van szükséged a továbbhaladáshoz, egyeztess velünk egy időpontot. Egy ingyenes, egyéni konzultáció keretében keresünk a problémádra megoldást. 

Kérdésed van? Itt elküldheted.

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat