Tanuljunk németül online

Egy jobb jövő érdekében

A német nyelvről másképp!

Miért másak a DeutschAktiv könyvei, online tanfolyamai?

A magyarázat nagyon egyszerű. A saját bőrömön tapasztaltam, hogy a nyelvtankönyvek helyenként milyen komplex módon tárgyalnak egy-egy témát, ami sokszor lehetetlenné teszi a megértést. 2001-ben költöztem Németországba, orosz tanári végzettséggel, angol felsőfokú nyelvvizsgával, csekély német tudással.

Nyelvtanfolyamok, magántanárok illetve sok-sok éven át tartó folyamatos önfejlesztés segítségével sikerült letenni a legmagasabb szintű német nyelvvizsgát.

Ez idő alatt rengeteg könyvet, interneten fellelhető anyagot néztem át, rendszereztem, próbáltam a saját logikám szerint feldolgozni, megérteni. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy hogyan tudnék ebből a rengeteg információból olyan nyelvtani anyagot összeállítani, ami könnyen követhető, érthető és jól alkalmazható. Így született meg a „Lépésről-lépésre” sorozat, aminek már a neve is sugallja: mindig mindent a megfelelő szinten megismerni, és lépésről-lépésre haladni a cél felé.

Szeretném Neked bebizonyítani, hogy:

  1. Nem kell tartanod a német nyelvtantól.
  2. Te is meg tudod érteni és tanulni, ha a megfelelő eszközhöz nyúlsz.

Ma már egy remek cspattall dolgozom , akik hasonlóan gondolkodnak, és együtt megyünk tovább következetesen ezen az úton, hogy Te is megtanulhass németül!

Maria Molnar DeutschAktiv Academy

Maria Molnar
DeutschAktiv Academy

A DeutschAktiv csapata

Kapferer Anita

Könyvszerző, projektvezető tanár

Anita ízig-vérig némettanár. Lelkesedése, a mindig a legjobbra törekvése hamar megfertőzi a tanulókat. Óriási tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szaknyelv oktatása területén. Több, mint 6000 tanítási órával a háta mögött pontosan tudja, hogy mire van ezen a pályán dolgozóknak szüksége. Számos nemzetközi és magyar tanulócsoportnak vezette már a nyelvi felkészülését. Teszi ezt mind a mai napig egészségügyi iskolákkal, továbbképző központokkal együttműködve. A  DeutschAktiv egészségügyi nyelvre specializálódott kurzusainak is természetesen ö a vezető tanára, illetve az egészségügyi dolgozók számára készült e-book sorozat társszerzője.

 

Gabriella Kurdi

Némettanár, tanfolyamvezető

Gabi alapossága és céltudatossága garancia arra, hogy a tanfolyamait nem hiába látogatod! Mindig megtalálja a megfelelő motivációt, nincs elkallódás, nincs lemaradás! 8 évig vezette az ápolónők képzését Németországban, tudása óriása, tapasztalata behozhatatlan, munkakedve lenyűgöző. Egy rövid kitérő után visszatért a tanári pályára, hiányzott neki a katedra. Az online oktatás lehetővé tette, hogy az egészségügyi szaknyelvet szélesebb körben, földrajzi helytől függetlenül bárki számára elérhetővé tegyük, és ez új lendületet adott Gabinak. Tele van tervekkel, ötletekkel!

Stefan Löffelhardt

IT szakértő

Stefan gondoskodik a megfelelő technikai háttérről, az online anyagok zavartalan elérhetőségéről. Nincs könnyű dolga, hiszen a fejlődés rettenetesen gyors, és mi a DeutschAktiv online felületén szeretnénk mindig a leginnovatívabb és legkényelmesebb megoldást nyújtani a tanulóinknak, olvasóinknak.

Bármilyen technikai kérdés esetén nyugodtan fordulhatsz hozzá, egyetlen dologra kell tekintettel lenned: ő nem beszél magyarul.:)

 

Vélemények

Tanulóink így látnak minket

0
5/5
769 Ratings
Google Reviews
online-programming-course-review-01.jpg
Bárcsak hamarabb csatlakoztam volna! Egy csomó időt elvesztegettem a próbálkozásokkal. Nagyon élvezem az órákat is, de számomra az igazi csemege az otthoni feladatok! Egyszerűen imádom a sokszínűségét!
5/5
TELEKI EMMA
Helmut-Tietz
Nekem nagyon jól jött, hogy minden napra van feladat, mert hát kicsit lusta vagyok. Tanulgattam eddig is, de most úgy igazán beindult a szekér. Mária mindig eltalálja, hogyan motiváljon, nagy köszönet érte!
5/5
RÁTHONYI ELEMÉR
Oliver-Schmuck
Köszönöm szépen, végre értem, amit hallok, olvasok, óriási segítség! Nagyon jók a taktikák a tanuláshoz!, Mire végigérek a feladatokaon, tényleg megtanulok mindent.
5/5
HORVÁTH JÁNOS
Babi K.
Köszönöm szépen! Föl nem fogom, hogy én eddig miért nem hallgattam Önt. Már rég beszélnék németül, ha előbb Önre találok.
KAJTÁR BABI
5/5

Kapcsolat

DeutschAktiv Academy
Maria Molnar
Schatzberg 8, D-88662 Überlingen

Email: info@deutschaktiv.net

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat