Rólunk

Szenvedély, kíváncsiság, nyitottság!

Amit rólunk tudni érdemes

Egy jó tanár aranyat ér!

Amikor a tanár is minden nap tanul

Meggyőződésem, hogy az idegen nyelv ismerete felszabadít. Különösen, ha az adott országban élsz! Már-már megszállottan keresem a módját, hogy a nyelvtanulást mindenki számára elérhetővé és élvezetessé tegyem. Ehhez nekem is tanulnom kell: új technikákat, új módszereket, hiszen körülöttünk minden rohamosan fejlődik. Én pedig a tanulóinknak a legmodernebb programokat, a legszórakoztatóbb gyakorlatokat és legegyszerűbb elméleti magyarázatokat szeretném kínálni. Azon dolgozom nap mint nap, hogy ez sikerüljön!

Molnár Mária
a DeutschAktiv Academy alapítója

Mária Molnár

maria_klein_rund

Mária 2001-ben költözött Németországba a családjával. Magyarországon oroszt és angolt oktatott. A német nyelv számára is egy új kihívás volt. Éppen ezért 100 %-ban tisztában van vele, mi jelenti a német nyelv tanulása során a magyaroknak a legnagyobb problémát. Erőssége és specialitása az egyszerű, logikus, mindenki számára érthető magyarázat, a nyelvtani rendszerek világos feltárása! Mindezzel megteremti a hidat a két nyelv között. Nyugodt kiegyensúlyozott stílusa humorral párosítva élelvezetéssé teszik a tanóráit. Mivel ma már a saját családjában is a német a napi kommunikációs eszköz, az oktatás során is a mai élő német nyelvet képviseli, annak minden aktualitásával. A DeutschAktiv Academy minden jelenlegi és leendő tanára német nyelvterületen él. Mária megszállottsága közel 30 éves nyelvoktató tapasztalattal a háta mögött sem hagy alább. Szíve szerint mindenkit megtanítana németül!

Anita Kapferer

anita

Anita jelenlétével a DeutschAktiv Academy lendülete csak fokozódott. Anitának mindig lelkesednie kell valamiért, ez az éltető elixírje. Néhány éve, -pontosan 15 – ez az elixír a német tanítás. 1993 -ban a szerelem Ausztriába vezényelte, azóta is ott él családjával. Különös tehetsége van az embertársait magával ragadni, motiválni, biztatni. Számára nincs lehetetlen, legyen ez sport vagy nyelvtanulás. Tapasztalata a nyelvoktatásban igen széleskörű, oktatott menekülteket, magyarokat, és sok-sok nemzetközi csoportja is volt már. Mára 6 ezer tanítási órát tudhat maga mögött. Kiemelt szakterülete az „ápolási szaknyelv“. Lelkesedése, szenvedélye fertőző, bár saját véleménye szerint mára sokkal „nyugodtabb“ lett. Alaptézise: „Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.” Így ő tanárként mindig a maximumot adja és várja. Ez pedig a tanulónak garancia a sikerhez!


Kapcsolat

DeutschAktiv Academy
Maria Molnar
Schatzberg 8, D-88662 Überlingen

Email: info@deutschaktiv.net
A legmodernebb e-learning technikák

Mindenki számára könnyen kezelhető online felületek.

24 órás hozzáférés

Mindenki számára szabadon választható a tanulásra kiválasztott idő, korlátozás nélkül.

Bizonyítvány

Minden tanuló bizonyítványt kap a kurzus sikeres elvégzéséről.