Német online bemutató óra

Fiatalok csoportja online órákon

Hogyan is folyik egy csoportos modern német online óra? Aki még nem próbálta, nehezen tudja elképzelni. De most itt a lehetőség. Tarts velünk, győződj meg róla magad. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és találkozzunk a virtuális osztályban.  Ne gondolkodj sokáig, hiszen a résztvevők száma korlátozott.

Fiatalok csoportja online órákon

Mikor?
Biztosítsd a helyed!

Bővebben a bemutató óráról

online nyelvtanfolyam
zoom leckék

A bemutató órák célja, hogy megismerkedhess az online tanóra hangulatával. Olvasni és hallani róla, vagy a saját bőrödön megtapasztalni természetesen nem ugyanaz.

Szeretnénk ha átélnéd, hogy a képernyőn kialakított kapcsolat is “személyessé” válhat. Ha kipróbálhatnád a különböző online feladatok alkalmazásával egy-egy téma feldolgozását, begyakorlását. Ha megismerkednél a “leckeoldallal”, ahol a leadott feladataidat korrigálva visszakapod.

Ez alkalommal nem azon van a hangsúly,hogy mit tanulunk, hanem azon, hogy hogyan. Nem a tudásodat teszteljük. Meghívunk, hogy tölts el velünk egy órát jó hangulatban, és ismerkedj meg egy lehetőséggel, ami a számodra is új kapukat nyithat meg.

Az óra egy Zoom-meeting keretében zajlik. Szükséged van hozzá kép és hangátvitelre. Számítógép vagy táblagép  a legalkalmasabb erre a célra. Telefonról is lehetséges a csatlakozás, de a képernyő mérete miatt így az óra kevésbé élvezhető. 

Foglald le a helyed és talákozunk a digitális osztályteremben!

Tervezett online tanfolyamok 2023-ban

Az online oktatás óriási előnye, hogy időben nagyon rugalmasan tervezhető. Szükség esetén a fix időpont is eltolható, variálható. Az órák rögzítése biztosítja, hogy senki nem mulaszt el semmit, még hiányzás esetén sem. 
Kurzusainkat 6 hetes / 40 órás modulokra osztottuk. Oktatás hetente 3 x 2 tanítási óra/ 90 perc, délelőtt vagy az esti órákban.  A különböző szintek elsajátításához 3 illetve 4 modulra van szükség. Ezek a modulok egymástól függetlenül látogathatók, természetesen megfelelő előismerettel.  Tanáraink német nyelvterületen élő magyar anyaynelvű tapasztalt pedagógusok.

Rólunk bővebben: https://deutschaktiv.net/

A 2023-ra tervezett 6 hetes modulok időpontja:

  1. április 13- május 25-ig
  2. június 19 – július 28 -ig
  3. szeptember 18 – október 28-ig
  4. november 06 – december 17 -ig

Tervezett szintek: A1, A2, B1

https://meeressegeln.de

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat