*** WEBINAR *** 18.10.2022 *** 19:00 UHR *** Modern tanulási technikák az internet korában! *** Csatlakozz Te is! *** Meglátod, egyszerűbb, mint gondolod!"

Lépésről lépésre az alapos tudásig

Ezekkel az online tanfolyamokkal egycsapásra eltűnnek a tanulással kapcsolatos aggályok. Lépésről -lépésre vezetnek végig az alapokon, garantálják a nyelvtani ismereteket, ugyanakkor a kurzusonként több, mint 500 példamondat fejleszti a szókincset is. Minden leckéhez több tíz online feladat biztosítja a sikert  és a szórakozást egyidejűleg. A tanfolyam felépítése maximálisan támogatja az önálló tanulást.
A TE feladatod: végigmenni pontról-pontra, követni a tippeket, kipróbálni az új trükköket, elvégezni a feladatokat és örülni az elért sikernek!

Ezen a két tanfolyamon a teljes A1 szint nyelvtani anyagát elsajátíthatod. A nyelvtanulás szempontjából ez döntő jelentőséggel bír, hiszen már itt megismerkedünk a legtöbb, a továbbtanulás során nélkülözhetetlen nyelvtani szerkezettel. 

Természetesen lehetőséged van a 2 online tanfolyam egy csomagban történő megvásárlására is jelentős árkedvezménnyel.

Német nyelvi alapok A1

Az legfontosabb első tíz téma, amivel rögtön a kezdetekkor talákozol, ebben a programban feldolgozásra kerül. A példamondatok egyszerűek, a kiejtés megkönnyítéséhez eredeti német hanganyok állnak a rendelkezésedre. Minden a “kezdőket”  szolgálja.

169,00 EUR

Német nyelvi alapok A1/2

A program második része tökéletes folytatása az elsőnek, a leckék egymásra épülnek, így szélesednek az ismeretek. A témák egyre fajsúlyosabbak lesznek, így a feladatok száma is szaporodik, valamint a már tanultak is újra és újra előfordulnak. A program óriási előnye, hogy folyamatos ismétlésre ad lehetőséget.

169,00 EUR

Német nyelvi alapok A1.1-2

Ennek a csomagnak a megvásárlásával jelentős pénzt takaríthatsz meg, valamint azonnal a rendelkezésedre áll az A1 szint komplett nyelvtani anyaga. A tanfolyam a megvásárlástól kezdve egy évig áll a rendelkezésedre, így bőven van időd az ismeretek elsajátítására.

259,00 EUR

Ingyenes próbalecke!

Amennyiben nehezen tudod elképzelni, hogy hogyan is működik egy online program, fenntartásaid vannak, vagy félsz a technikától, akkor kezdd itt! Egy teljes lecke, videóval, hanganyaggal, online feladatokkal ingyen elérhető a számodra! Próbáld ki és győződj meg róla személyesen!

Ingyenes egyéni konzultáció

Ha bizonytalan vagy a tananyagkiválasztásban, elakadtál a tanulásban, vagy segítségre van szükséged a továbbhaladáshoz, egyeztess velünk egy időpontot. Egy ingyenes, egyéni konzultáció keretében keresünk a problémádra megoldást. 

A konzultáció sikere érdekében egy videó beszélgetést folytatunk a Zoom-meeting program segítségével. Ennek egyértelmű előnye, hogy halljuk és látjuk egymást, valamint a képernyő segítségével lehetőség van a  témához kapcsolódó anyagok képi megjelenítésére is. 

[ssa_booking type=Módszerek-célok-tervek ssa_locale="hu_HU"]

Garantáljuk a biztonságos vásárlást.

Vírusmentes garanciával.
Biztonságos vásárlás garantált.
SSL-biztonságosított.

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat