26 / 100

Tanfolyamaink

Ha nem lépsz, mindig egy helyben maradsz

Online live csoportos tanfolyamok

  • Magyar anyanyelvű kvalifikált, tapasztalt nyelvtanár
  • Kis létszámú csoportok (6 -12)
  • Egyszerűen kezelhető modern szoftver
  • Online live oktatás – 90 perc/hét – a tananyag feldolgozása, és az otthoni feladatok előkészítése
  • Napi feladatok pontos leírása egy speciális online platformon
  • Változatos feladatok otthonra, írásbeli, online, hanganyagok , stb.
  • Az elkészített és leadott feladatok ellenőrzése és visszacsatolás a tanár részéről
  • 10 hetes modulok
  • Ár: 30 € / hét
Video abspielen

Ha már tanultál németül, be tudsz mutatkozni, össze tudsz egy-két egyszerű mondatot rakni, és nem szeretnél mindent újra elölről kezdeni, akkor ebben a csoportban jó helyen vagy! Fontos azonban, hogy bizonyos dolgokkal tisztában légy!  (Igeragozás, egyszerű mondatok felépítése, kérdés szerkesztés)

Kezdés: 2021. április 14.
Az online órák időpontja: szerdánként 18:30-20:00 -ig
Időtartam: 10 hét
Tankönyv: Schritte Plus NEU  2 – A1.2

Ha úgy érzed, hogy már biztonsággal el tudod az egyszerűbb mondatokat mondani, és szeretnél kicsit választékosabban beszélni, nem mindig a legegyszerűbben fogalmazni, akkor szeretettel várunk ebben a csoportban. Ezzel a modullal befejezzük az A1 szintet, és egy próba nyelvvizsgával zárjuk azt, és belevágunk az A2. szint anyagába.  Amennyiben bizonytalan vagy, hogy jól fogod-e magad érezni, és tényleg ez a Neked való, szivesen küldünk egy rövid szintfelmérő tesztet.

Kezdés: 2021. április 12.
Az online órák időpontja: hétfőnként 18:45-20:15 -ig
Időtartam: 10 hét
Tankönyv: Schritte Plus NEU  2 – A1.2, Schritte Plus NEU 3. -A2.1

Ez már az a szint, ahol a tanítás alatt is többet beszélünk németül, mint magyarul. Már ismerjük az eseteket, múlt időt, felszólító módot, segédigéket, stb. Sok-sok társalgási témát átvettünk, viszonylag nagy szókinccsel rendelkezünk. Ebbe a csoportba szintfelmérés után tudsz bekerülni, ez mindannyiunk érdeke. A megadott elérhetőségeken vedd fel velünk nyugodtan a kapcsolatot, kérd a tesztet. A kiértékelés után együtt megbeszéljük, hogyan tovább!

Kezdés: 2021. április 15
Az online órák időpontja: csütörtökönként 18:30-20:00 -ig
Időtartam: 10 hét
Tankönyv: Schritte Plus NEU  4 – A2.2

A leggyakoribb kérdések

Nem probléma. A órákat mindig rögzítjük, és a leckeoldalon visszanézhető. Így ha lemaradtál, vagy újra szeretnéd nézni, lehetőséged van rá. 

A programok nagyon egyszerűen kezelhetők, eddig még mindenkinek sikerült megtanulni. Természetesen nyitottnak kell lenned, de segítséget kapsz nem csak a tanár részéről, hanem a csoporttagok is mindig segítenek egymásnak.

A leckéket napokra lebontva kapod meg. A lényeg a rendszerességen van. Természetesen nem dől össze a világ, ha egy-egy nap nem sikerül a feladatokat megcsinálni. Naponta legalább fél órát érdemes vele foglalkozni.  

Ez egyáltalán nem probléma! Ajánlott is a jelentkezés előtt egy szintfelmérő tesztet kitölteni. Fontos, hogy a számodra megfelelő szinten tanulj. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérd a segítségünket!

A tanfolyam során minden szint lezárásakor elvégzünk egy vizsgát, ami összetételében azonos az ezen a szinten történő nyelvvizsgákkal(A1, A2, …) Erről természetesen egy bizonyítványt is kiállítunk. Ez nem azonos azonban, és nem helyettesíti a hivatalos nyelvvizsgát. Minősített nyelvvizsgát csak néhány, erre kjelölt intézmény csinálhat. Pl. Goethe Institut, Telc GmbH 

Tanulóink így látják:

Soha nem voltam még ilyen szorgalmas! Tudom, hogy le kell adnom a házit, és ez valahogy motivál.
Eva M.
Az elején nagyon bizalmatlan voltam. Én meg a technika – gondoltam. De megy! És nem is nehéz! Imádom!
Gyula V.
Sose hittem, hogy online tanfolyamon meg lehet tanulni egy nyelvet. De ez itt olyan, mintha nem is online lenne! Sokkal jobb, mint az élő!.
László
Imádom a csoportot! Van egy messenger csoportunk, szinte napi kapcsolatban vagyunk. Mária meg egyenesen szuper! Mindig eltalálja, hogy mire van szükségünk.
Magda

Newsletter

Feladatok a facebook live németórához, aktualitások és újdonságok! Minden, ami számodra is érdekes lehet! 

Maria Molnar founder of Deutschaktiv