Interaktiv online tanfolyamok

Komplex nyelvtanfolyamok különböző szinteken

Tanulj csoportban tanári irányítással.

Tanfolyamaink

Nemetonline

Ha külső motivációra és folyamatos irányításra vágysz, ebben az oktatási formában megtalálod!

Csoportjaink különböző szinten és különböző intenzitással folynak. A tanórákat egy digitális tanteremben tartjuk, ahol a technika segítségével igen változatos órákra számíthatsz. Itt történik a tananyag feldolgozása, megértése. Az otthoni feladatok elvégzéséhez minden tanulónak egy online felület áll a rendelkezésére, ahol a legszínesebb feladatokkal tudja begyakorolni és rögzíteni az órán tanultakat. Ezen a felületen történik a tanári visszacsatolás is, így a kapcsolat a tanár és diák között a tanóra végével nem szakad meg.

A házi feladatokat napokra lebontva kapod meg, a leadási határidők is fixek, ami a tapasztalatok szerint igen komoly motivációt jelent. 

Tanáraink mind német nyelvterületen élnek, így biztos lehetsz benne, hogy a mai élő német nyelv világába kalauzolnak.

2022-ben induló csoportjaink

Kezdő

Interaktív kurzus A1

 Egy intenziv 16+1 hetes modul, ahol az  A1 szint elérése garantált! Egy tanfolyam azoknak, akik haladni szeretnének, és készek a feladatra.

Középhaladó

Interaktív kurzus A2

Az A2 szint lezárását célozza a tanfolyam, 15 héten keresztül heti 1 x 90 perc oktatással és pontosan megtervezett otthoni feladatokkal.

Haladó

Interaktív kurzus B1

15 hetes modul kis csoportban, igényes, önálló munkára is kész tanulóknak. A választékos kifejezésmód és a beszéd áll a középpontban.