20 / 100

Lépésről lépésre online tanfolyam a DeutschAktiv nyári egyetemen!!!

Német nyelvi alapok - 1. rész

12 videó

A lehető legegyszerűbb magyarázatokkal

Izgalmas online feladatok

Korlátlanul ismételhető feladatok automatikus ellenőrzéssel

Több, mint 500 példamondat

Minden leckéhez a témához igazított példamondatok


DeutschAktiv nyári egyetem

Készülj fel az őszre! Ismételj, vagy tedd le az alapokat, esetleg pótold a hiányosságokat! Mindezt szórakoztató feladatokkal, videókkal, tesztekkel! Július 31-ig nyári kedvezményes áron! 

Ez az online tanfolyam a gyakorláson alapszik, és azokat a nyelvtani témákat dolgozza fel, amelyek az alapokhoz tartoznak, és a német nyelvben nélkülözhetetlenek! A nap 24 órájában elérhető, 100%-ban alkalmas önálló feldolgozásra. További infóért kattints a képre!

Ne vesztegesd az időt, láss hozzá!

Velünk tanulni egyszerű, élvezetes, így a siker garantált!

Tanulj a legjobbaktól, hogy Te is profivá válhass!

Molnár Mária alapító és tulajdonos

Kinyílt a világ, kitágultak a határok. A munka, a család esetleg a szerelem külföldre szólíthat bennünket.  Milyen jó is lenne, ha beszélnénk az ország nyelvét! De soha nem késő! A DeutschAktiv online nyelviskola koncepciója, hogy a német nyelvet MINDENKI számára elérhetővé, és érthetővé tegye! Ezért magyarázatainkat, tananyagainkat a speciálisan a magyar gondokodáshoz igazítottuk. Szerencsére a tanulás lehetőségeiben is megnyílt egy teljesen új dimenzió! Az internet forradalmasította az oktatást!

A technika és az internet a lehetőségek tárházát végtelenítette! Nem csak a földrajzi határokat törölte el, de a tanulás módjában, az eszközökben és a gyakorlás formájában is olyan lehetőségeket nyitott meg, amiről 10 évvel ezelőtt csak álmodoztunk! Nincs ma már optimálisabb feltétele a tanulásnak, mint egy online platform! Tanfolyamainkon a legkiválóbb technikával dolgozunk. A digitális tantermünk eleven, a gyakorló feladataink választékosak és hatékonyak. Tanulói felületeink a legegyszerűbben kezelhetők, bárki számára érthetők. Programjainkat folyamatosan frissítjük, mindig a legjobbra törekszünk.

“Keress egy jó mentort” – szokták mondani. Így van ez a tanulásban is. Tanulj attól, aki tudja, hogyan kell. Aki megmondja, hogy mit, mikor és hogyan! Megmutatjuk Neked, hogyan lesz a tudásod tartós és alapos. Tanáraink kiváló tapasztalt szakemberek, határozott célokkal és határozott lépésekkel a célok felé. Rutinos online oktatók és a motiválás mesterei. Nalunk nem lehet elkallódni! 

Céges ügyfeleink

Rólunk mondták

….nagy szerencse hogy Önre találtam,mert olyan jól magyarázza el a nyelvtant hogy még én is értem,pedig 65 éves vagyok.....Üdvözlettel!!
Valéria
...Tényleg több oktató anyagot próbáltam, de megértésben a Te magyarázatod a leghasznosabb eddig számomra! Köszönöm munkádat,! Üdv: Bernadett
Bernadett Kaiserné
....A te videóid nagyon jók, nem kalandozok el.Csak dicsérni tudom, és milyen jó lett volna, ha 1982-ben a suliban ilyen tanár tanitotta volna a németet.Hálásan köszönöm a videóidat, és akinek tudom ajánlom ....
Gáborné Galkó
Sose hittem, hogy online tanfolyamon meg lehet tanulni egy nyelvet. De ez itt olyan, mintha nem is online lenne! Sokkal jobb, mint az élő!
Laszló

Newsletter

Feladatok a facebook live németórához, aktualitások és újdonságok! Minden, ami számodra is érdekes lehet! 

Maria Molnar founder of Deutschaktiv

buch

segeln