Több, mint egy lehetőség!

Soha nem volt még ilyen egyszerű a tanulás, mint ma! Öt percen belül tiéd lehet a kiválasztott tananyag. A legmodernebb eszközök végtelen tárháza teszi az online tanulást élvezetessé! Olyan lehetőség ez, amiről 20 éve még csak nem is álmodtunk!

A DeutschAktiv Academy önálló feldolgozásra kidolgozott Lépésről-lépésre programjában ezt a gyakorlati nyelvtankönyvtől a komplex tanfolyamig mindenhol megtalálhatod. Válaszd ki a számodra megfelelőt!

Online tanfolyamok

Egy komplex program, ahol egy videólecke, ehhez tartozó írásos összefoglaló , egy példamondatgyűjtemény, valamint ehhez tartozó audiófelvétel nyújtja az adott témához az alapot. Ezen ismeretek begyakorlására, rögzítésére számtalan online feladat áll a rendelkezésre, ami tetszőlegesen ismételhető. Természetesen a tanultak tesztelése sem marad el. Mindez 100%-ban saját tempóban és intenzitással!

E-könyvek

Egy e-book soha nem megy tönkre! Örökre megőrizhető, számtalanszor megújítható, igény esetén újra és újra kinyomtatható. Egy kattintással a tiéd lehet! A Lépésről-lépésre sorozatban most egészségügyi dolgozóknak is!

Német nyelvi alapok A1 Nyelvtankönyv

Egy rendhagyó nyelvtankönyv magyarul gondolkodók számára! A nyelvtani magyarázatok mellett számos, a mindennapi életből hozott példamondat segíti a megértést, ugyanakkor fejleszti a szókincset. Elengedhetetlen a biztos alapok elsajátításához. 

Német nyelvi alapok A1 Nyelvtankönyv + 22 Videó

A videók segítségével még könnyebben, gyorsabban elsajátíthatók az ismeretek. Minden leckéhez tartozik egy videós magyarázat, ami a leírtakat érthetúvé teszi, illetve kiegészíti.

Német nyelvi alapok A1- Gyakorló feladatok

Tökéletes kiegészítése a „Német nyelvi alapok A1“ nyelvtankönyvnek ez a gyakorló feladatgyűjtemény.

A könyv felépítése 100 %-ban a nyelvtankönyvhöz igazított, alkalmazkodik annak anyagához és felépítéséhez.

E-könyvek egészségügyi dolgozóknak

Német nyelvi alapok A1-Egészségügyben dolgozóknak

Egy tökéletes ötvözete a nyelvtani alapoknak, és az alapszókincsnek, amire egy egészségügyben dolgozónak szüksége van. Az alapok nélkül lehetetlen a szaknyelvet elsjátítani, ezért ez a könyv szinte kötelező mindenki számára, aki ezen a területén dolgozik.

Német nyelvi alapok A1-Könyv + 22 Videó

A videók segítségével még könnyebben, gyorsabban elsajátíthatók az ismeretek. Minden leckéhez tartozik egy videós magyarázat, ami a leírtakat még világosabbá teszi, illetve kiegészíti.

Német nyelvi alapok A1 -Gyakorló feladatok

Tökéletes kiegészítése a „Német nyelvi alapok A1-Egészségügyi dolgozóknak“ szóló nyelvtankönyvnek ez a gyakorló feladatgyűjtemény.

A könyv felépítése 100 %-ban a nyelvtankönyvhöz igazított, alkalmazkodik annak anyagához és tematikájához.