Lépésről lépésre az alapos tudásig

Ezekkel az online tanfolyamokkal egycsapásra eltűnnek a tanulással kapcsolatos aggályok. Lépésről -lépésre vezetnek végig az alapokon, garantálják a nyelvtani ismereteket, ugyanakkor a kurzusonként több, mint 500 példamondat fejleszti a szókincset is. Minden leckéhez több tíz online feladat biztosítja a sikert  és a szórakozást egyidejűleg. A tanfolyam felépítése maximálisan támogatja az önálló tanulást.
A TE feladatod: végigmenni pontról-pontra, követni a tippeket, kipróbálni az új trükköket, elvégezni a feladatokat és örülni az elért sikernek!

Ezen a két tanfolyamon a teljes A1 szint nyelvtani anyagát elsajátíthatod. A nyelvtanulás szempontjából ez döntő jelentőséggel bír, hiszen már itt megismerkedünk a legtöbb, a továbbtanulás során nélkülözhetetlen nyelvtani szerkezettel. 

Természetesen lehetőséged van a 2 online tanfolyam egy csomagban történő megvásárlására is jelentős árkedvezménnyel.

Német nyelvi alapok A2

A program második része tökéletes folytatása az elsőnek, a leckék egymásra épülnek, így szélesednek az ismeretek. A témák egyre fajsúlyosabbak lesznek, így a feladatok száma is szaporodik, valamint a már tanultak is újra és újra előfordulnak. A program óriási előnye, hogy folyamatos ismétlésre ad lehetőséget.

59,00 EUR

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat