Tanuljunk németül online

Egy jobb jövő érdekében

Lépésre-lépésre a tökéletes német tudásig

Ismered az érzést? Ülsz a német nyelvtankönyv fölött, és csak olvasod, próbálkozol, de igazából egy kukkot sem értesz. A magyarázat valamelyik nyelvésztől származik, vagy minimum anyanyelvűeknek íródott. Vagy éppen egy nyelvtanfolyamra jársz Németországban vagy Ausztriában, a tanár németül magyaráz, nehéz követni, és a tanulótársaiddal sem igen tudsz kommunikálni, nem értitek egymást.

A DeutschAktiv szerzőcsapata ismeri ezt a problémát, és a „Lépésről-lépésre” sorozattal szeretne Neked ebben segíteni. Németet tanulni nem nehéz, ha a megfelelő módon csinálod. A DeutschAktiv könyvei és tanfolyamai biztosítják számodra a hidat a  német és magyar nyelv között. Ráadásként mindezt otthonról, kényelmesen igénybe veheted, hiszen ma már németül online is egyszerűen megtanulhatsz.

A sorozat minden formája, – a 24 órában hozzáférhető online tanfolyamok, illetve a pdf formátumban azonnal  letölthető online könyvek –  tökéletesen alkalmas önálló feldolgozásra. Emellett ideális kísérője lehet egy tanfolyami részvételnek, amikor bizony jól jön a segítség  a saját anyanyelveden.

Amennyiben tanári támogatásra és irányításra vágysz, nézz körül a csoportos online tanfolyamajánlatunkban, biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

Online tanfolyamok

Csoportos tanfolyamok online 

Online könyvek

Kik profitálhatnak a programjainkból?

Modern német nyelvtanfolyamokat ajánlunk  munkavállalóknak, egyetemistáknak és munkaadóknak.
A hagyomás nyelvkurzusok mellett  izgalmas lehetőségeket kínálunk cégeknek, azok munkatársainak. Tanfolyamaink tökéletesen előkészítenek a nemzetközileg jegyzett és elfogadott nyelvvizsgákra, vagy gyors segítséget nyújtanak az egészségügyben dolgozóknak. Nyelviskolák számára technikai supportot és viszonteladói  együttműködést ajánlunk.

Megoldás munkaerőközvetítő cégek, vállakozások számára

Szakképzett munkaerőt közvetítesz német nyelvterületre, vagy a vállakozásod magyar munkatársakat foglalkoztat. Napi szinten küzdesz a problémával, amit a leendő munkavállalók illetve munkatársak nem megfelelő nyelvtudása, illetve a földrajzi helytől függő nyelvtanfolyamok látogatása jelent. A munkaidő utáni utazgatás a tanfolyamra, a különböző nemzetiségű és tudás szintű tanulótársak, a megértési problémák az esetek legnagyobb százalékában sikertelenségre ítélik ezeket a próbálkozásokat. 
A DeutschAktiv Academy az igényreszabott tanfolyam-ajánlatokkal megoldja ezt a gondot. Keress bennünket, és profitálj  a céges ügyfeleinknek nyújtott kedvező feltételekből.

Egyetemisták, munkavállalók, egészségügyi dolgozók

Ismered a problémát? Hetente többször jársz németórára. A csoporttársak a világ minden részéből jönnek, a tanár németül magyaráz. Egyszer túlóráznod kell, máskor a gyerek beteg, ki kell hagynod az órát. Valljuk be, ezek nem a legjobb feltételek ahhoz, hogy a tanulással a tervednek megfelelően haladj. Egyszerűbb lenne, ha a tanulásra szánt idő kicsit képlékenyebb lenne, de legalább nem kellene utazni, ha értenéd a magyarázatokat? A DeutschAktiv Academy tanárai pontosan ismerik ezeket a gondokat, és több lehetőséget kidolgoztak ezek megoldására. Keress minket, hogy segíthessünk a számodra legkedvezőbb megoldást megtalálni.

Kapcsolat

DeutschAktiv Academy
Maria Molnar
Schatzberg 8, D-88662 Überlingen

Email: info@deutschaktiv.net

Tanulj németül, hogy megértsük egymást

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat