A2 szint - 3. modul

Általános német nyelvtanfolyam középhaladóknak.

A tanfolyam időtartama: 2022 október 3 – december 12, 10 hét
Oktatás: minden héten hétfőn 18:45 – 20:15 óráig
Ár: 300,00 Euro
Előjelentkezés szeptember 15-ig: 270, 00 Euro

Tanfolyamvezető: Molnár Mária

Mária évek óta oktat külföldön élő, vagy külföldre készülő magyar ajkú tanulókat. Pontosan tudja, hogy mi okoz a magyarul gondolkodó diákoknak problémát, és ismeri a megoldást, legyen az egy nyelvtani téma, vagy a beszélt nyelv furcsaságai. 

A2 szint: 3 modul, egyenként 10-12 hét

A heti egyszeri 2×45 perc tanóra azok számára ideális, akik munka mellett tanulnak, vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak intenzív tanfolyamot látogatni. A tanórán kívül az otthoni feladatok elvégzése is szerves része a tanulásnak. A teljes A2 szint befejezéséhez ebben a rendszerben kb. 30-35 hétre van szükség. Ez 3, egyenként 10-12 hétből álló modult jelent. Ez az utolsó modul ezen a szinten. Karácsonyra lezárjuk az A2 szintet. Egy rövid karácsonyi szünet  után, januártól  természetesen lehetőség nyílik a tanulmányokat a B1 szinten folytatni.

Az online oktatás rengeteg előnyt rejt magában, amit az ember a tanulás közben ismer fel. Néhány pontban összefoglaltuk a legfontosabb információkat:

  • A tanítási órákat rögztjük, így ezek hiányzás esetén mindig visszanézhetők.
  • Az órán történik az új anyag feldolgozása, a szókincs megismerése, szituációk gyakorlása, illetve a nyelvtani témák magyarázata.
  • Az ismeretek rögzítése és begyakorlása otthon, egy saját online felület és tanári irányítás segítségével történik. Napi szintre lebontott feladatok és a folyamatos tanári ellenőrzés biztosítják a  rendszeres tanulást.
  • A tanárokkal és osztálytársakkal történő eszmecsere minden esetben lehetséges.

A tanfolyamon való résztvételhez szükséges az A1 szint anyagának alapos ismerete, valamint jártasság az A2 szintű nyelvtani témákban is. Mivel ez már a 3. modul, így egy bő alapszókincs is elengedhetetlen. Amennyiben bizonytalan vagy, a Lépésről-lépésre A1-német nyelvi alapok e-book is segíthet, ami az A1 szint nyelvtani ismeretanyagát foglalja össze.

Az órák Zoom-meeting keretében zajlanak. A résztvételhez megbízható internetre, és egy számítógépre, laptopra vagy táblagépre van szükséged, valamint kamerára és mikrofonra. Az órákon természetesen a telefonoddal is részt vehetsz, ez azonban a kis képernyő miatt nem a legoptimálisabb.

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével biztosíthatod a helyed a csoportban. Amennyiben a fizetésnél az átutalást választod, lehetőséged van a részletfizetésre is.

Kérdés esetén ne töprengj sokat, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Szeretettel várunk!

Share

Jelentkezési lap

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat