Haladó B1/B2

Általános német nyelvtanfolyam haladóknak

A tanfolyam időtartama: 2023 január 12– március 16, 10 hét
Oktatás: minden héten csütörtökön 18:30 – 20:00 óráig
Ár300,00 Euro 
Előjelentkezés december 31-ig
: 270, 00 Euro

Tanfolyamvezető: Molnár Mária

Mária évek óta oktat külföldön élő, vagy külföldre készülő magyar ajkú tanulókat. Pontosan tudja, hogy a stabil alapok nélkül nincs továbbfejlődés, ezért mindig különösen nagy hangsúlyt fektet a kezdetekre. Ezen a kurzuson biztosíthatod azt az alaptudást, amire biztonsággal építhetsz a későbbiekben. 

B2 szint: Összesen 3 modul, egyenként 10-12 hét

A heti egyszeri 2×45 perc tanóra azok számára ideális, akik munka mellett tanulnak, vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak intenzív tanfolyamot látogatni. A tanórán kívül az otthoni feladatok elvégzése is szerves része a tanulásnak. A teljes B2 szint befejezéséhez ebben a rendszerben kb. 30-35 hétre van szükség. Ez 3, egyenként 10-12 hétből álló modult jelent. Ez az első modul 10 hetes. Ennek  befejeztével,    tervezett a folytatás a B2 második moduljával.

Ezt a tanfolyamot a B1 szint lezárásával kezdjük, majd folytatjuk a B2 szinttel.

Az online oktatás rengeteg előnyt rejt magában, amit az ember a tanulás közben ismer fel. Néhány pontban összefoglaltuk a legfontosabb információkat:

  • A tanítási órákat rögztjük, így ezek hiányzás esetén mindig visszanézhetők.
  • Az órán történik az új anyag feldolgozása, a szókincs megismerése, szituációk gyakorlása, illetve a nyelvtani témák magyarázata.
  • Az ismeretek rögzítése és begyakorlása otthon, egy saját online felület és tanári irányítás segítségével történik. Napi szintre lebontott feladatok és a folyamatos tanári ellenőrzés biztosítják a  rendszeres tanulást.
  • A tanárokkal és osztálytársakkal történő eszmecsere minden esetben lehetséges.

A tanfolyamon való részvétel feltétele egy biztos alaptudás (A1-A2), valamint a B1 szint ismerete.

Az órák Zoom-meeting keretében zajlanak. A résztvételhez megbízható internetre, és egy számítógépre, laptopra vagy táblagépre van szükséged, valamint kamerára és mikrofonra. Az órákon természetesen a telefonoddal is részt vehetsz, ez azonban a kis képernyő miatt nem a legoptimálisabb.

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével biztosíthatod a helyed a csoportban. Amennyiben először érdeklődni szeretnél, az üzenet rovatban lehetőséged van információt megosztani vagy  a kérdésedet megfogalmazni. A jelentkezésed elküldése után felvesszük veled a kapcsolatot.

Szeretettel várunk!

Share

Jelentkezési lap

Kiváncsi vagy?

Szívesen informálunk a megújuló lehetőségekről és a tanulást segitő anyagokról.

Kapcsolat